Dalal صاحبة المنتدى
تاريخ التسجيل : 08/01/2011 عدد المساهمات : 10987 نقاط : 24782 الابراج : المزاج : مهمومة ببلدي العمر : 67 تعاليق : ربّـــــي اغفر لـي ولوالـديّ
وارحمهما كمــا ربيـــــانـي
صـــغيرا واجزهمــــــــــــا
بالاحســان احســـــــــــــانا
وبالسيئات عفوا وغفـــرانا رسالة sms : الموقع : قلب أمي مصر دعاء : اوسمتي :
| موضوع: بطاطس ودجيز . الجمعة 11 يوليو 2014, 1:38 pm | |
| بطاطس ودجيز .
07.11.2014 المقادير 4 عدد فص ثوم (مبشور و مهروس بالسكين) 4 عدد بطاطس (مقٌشر) 3 ملعقة كبيرة زيت زيتون 1 ملعقة صغيرة ملح ½ ملعقة صغيرة زعتر مجفف ½ ملعقة صغيرة بردقوش (مجفف) ½ ملعقة صغيرة روزمارى (مطحون)
الخطوات * نترك الفرن يسخن على درجة حرارة 200 مئوية.
* نقطع كل حبة بطاطس إلي نصفين بالطول و نقطع كل نص إلي 4 أنصاص متساوية بالطول أيضا.
* نضيف البطاطس في وعاء به جميع المقادير و نقلب البطاطس فيها بالتساوي.
* نفرش صينية بورق فويل و نضع عليها البطاطس و نتأكد من توزيعهم في مساحات متساوية و ندخلها الفرن لمدة 35 دقيقة حتى تنضج.. بالهنا و الشفا.
|
|