Dalal صاحبة المنتدى
تاريخ التسجيل : 08/01/2011 عدد المساهمات : 10987 نقاط : 24782 الابراج : المزاج : مهمومة ببلدي العمر : 67 تعاليق : ربّـــــي اغفر لـي ولوالـديّ
وارحمهما كمــا ربيـــــانـي
صـــغيرا واجزهمــــــــــــا
بالاحســان احســـــــــــــانا
وبالسيئات عفوا وغفـــرانا رسالة sms : الموقع : قلب أمي مصر دعاء : اوسمتي :
| موضوع: فيتوتشينى بالجمبرى. الأربعاء 30 أبريل 2014, 11:32 am | |
| فيتوتشينى بالجمبرى. مكرونه فيتوتشينى بالجمبرى
المكونات: - كيس مكرونة فيوتوتشينى - 3 كوب كريمة خفق - 2/1 1 كوب جبن بارميزان، مبشور (إختيارى ) يمكن استبدالها بجبنه رومي - 2 ملعقة صغيرة ريحان مجفف ا مكعب جبن كيرى - 400جم جمبري, مقشر و منظف - 2 فص ثوم, مدقوق بصله صغيره مفرومه - 2 ملعقة صغيرة زيت - ملح و فلفل
الطريقة : - اسلقي المكرونه
- ضعي الكريمة و الجبن و ملعقة صغيرة من ريحان و الملح و الفلفل دعيه يغلي غليا خفيفا على نار هادئة لمدة 8 –10 دقائق أو حتى تزداد سماكته.
- سخني الزيت و حمري البصل و الثوم. أضيفي الجمبري و الملح و الفلفل و باقي الريحان قلبي حتى يصبح زهري اللون ارفعيه عن النار.
- ضعي الباستا و صبي عليها الصوص في صحن التقديم قلبيها حتى تتغطى به. ضعي الجمبري على السطح و قدميها فورا.
|
|